Türkçe
English

Kanada Work and Study

Ilac Uluslararası Koleji Hakkında

İngilizce eğitiminin öncüleri Jonathan Kolber & Ilan Cohen tarafından kurulan ILAC International College, İşletme, Satış, Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri alanlarında kariyer odaklı programlar sunan lider bir Özel Kariyer Kolejidir. Butik kampüsleriToronto ve Vancouver'ın kalbinde yer almaktadır. İlac bünyesinde dil okulları , üniversite hazırlık  programları , işletme İngilizcesi  dil okulları work and study kanada Co-op dil kursu + işe yerleştirme ile bütünleşik programları bulunmaktadır.

ILAC International College'daki Eğitmenler, kendi alanlarında kapsamlı bilgi ve uzmanlığa sahip önde gelen endüstri profesyonelleridir. Materyallerin pratik uygulaması yoluyla sınıfa tutkulu, uygulamalı bir öğrenme yaklaşımı getiriyorlar. Yerel iş yeri konusunda uzman bir anlayışla, Eğitmenlerimiz Kanada'da nasıl başarılı olunacağını göstermek için çalışırlar.

İlac  Akreditasyonlar

ILAC International College'da eğitim almayı seçtiğinizde, en yüksek endüstri standartlarında üstün eğitim aldığınızdan emin olabilirsiniz. İlac Kanada college yüksek kaliteli programlar ve sektörle ilgili eğitim sağlamak için belirlenmiş eyalet ve federal kurumlar tarafından akredite edilmiştir.

  • DESIGNTED BC PRIVATE TRAINING INSTITITIONS BRANCH & Shield Design markası, British Columbia Hükümeti'ne ait olan ve lisans altında kullanılan bir sertifika işaretidir.

 

  • BC Kariyer Kolejleri Derneği (BCCCA), BC'de özel lise sonrası eğitim ve öğretime dahil olan tüm ilgili tarafları teşvik eder ve destekler. Amaç, özel eğitim ve öğretim sektörünün, sektörün tüketicilere sunduğu yüksek hizmet sunumu, kaliteye bağlılık ve öğrenci memnuniyeti ile tanınmasını sağlamaktır. BCCCA, özel lise sonrası eğitim ve öğretim endüstrisinde tutarlılığı, hesap verebilirliği ve mükemmelliği teşvik eder. ILAC International College – Vancouver, bu tür bir organizasyonla ilişkilidir.

 

  • Career Colleges Ontario, eyalet genelinde 240'tan fazla üyeyi temsil eden eyalet birliğidir. Derneğin amacı, hükümetlerin, kilit karar vericilerin ve halkın, üyelerinin ve öğrencilerinin Ontario'nun orta öğretim sonrası eğitim sistemini desteklemede oynadıkları kritik rolü anlamalarına yardımcı olmaktır. ILAC International College böyle bir derneğin üyesidir.

 

  • Ontario'da, Ontario Eğitim, Kolejler ve Üniversiteler Bakanlığı (MTCU), eğitim ve beceri eğitimi ile ilgili yasaların idaresinden sorumludur. Özel Kariyer Kolejleri Yasası, 2005 ve ilgili yönetmelikler kapsamında özel kariyer kolejlerini düzenler. ILAC International College, 2005 Özel Kariyer Kolejleri Yasası uyarınca özel bir kariyer koleji olarak kayıtlıdır.

 

Kanada Work and Study Programları

Kanada work and study programlarından birine kaydolurken Kanada iş deneyimi kazanma fırsatına sahiptir. İlac kanada İngilizce dil kursu ve çalışma programlarına katılan öğrenciler Sınıfta öğrendikleri bilgileri uygulayacaklar, sektör içinde profesyonel bağlantılar geliştirecekler ve okurken özgeçmişlerini geliştirmektedirler. İlac Kanada iş yerleştirme uzmanları, her öğrencinin iş aramasını destekler, onları işverenlerle buluşturur ve işe yerleştirmeleri boyunca etkileşimde kalır. Work and study Kanada programları öğrencilere herhangi bir meslekte başarılı olmak ve liderlik etmek için ihtiyaç duydukları becerileri kazandıracak, yaşamı değiştiren bir deneyim sunmaktadır. 

Kanada  Co-Op  sertifika Programları ve Dil Kursları  Katalogu  Buradan Cihaziniza indirebilirsiniz


Kanada'da Eğitim ve Sonrası


Kanada, her sene üniversite eğitim vizesi alan 400.000'den fazla uluslararası öğrenciyi ağırlamaktadır. Dünyanın en iyi 500 üniversitesinden 49 una kanada ev sahipliğiyapmaktadır.Kanada uluslararası öğrencilere dünyanın en iyi çalışma programlarını sunar ve dünyanın önde gelen araştırma tesislerine ve akademik kurumlarına ev sahipliği yapmaktadır.İngilizceyi ikinci dil olarak öğrenmek isteyen veya Fransızcayı ikinci dil olarak öğrenmek öğrenciler için kanada dil okulları ve work and study programları uygun bir seçenektir.

Kanada Üniversite yada kolejlerinden mezuniyet sonrasında öğrenciler Kanada göçmenlik programı kapsamında daimi ikamet ve çalışma izni hakkı kazanmak için öğrenciler,DELF veTEF dil test lerine girebilir ve Kanada göçmenlik şansı yakalayabilirlerKanada’da Ve bilim, mühendislik, işletme ve sanat alanlarında size uygun birçok ortaöğretim sonrası program vardır.Kanada'da eğitim alırken yarızamanlı çalışma izni ve mezun olduktan sonra  öğrencilere tanınan 3 sene süreli oturma ve çalışma izni sayesinde Kanada işgücüne katılabilir dünya çapında tanınan ve saygı duyulan niteliklerle sahip olmaktadırlar.Kanada üniversiteleri eğitim hakkında detaylı bilgiye sayfamızdan ulaşabilirsiniz